Sorteringskasser | kasse med rum til sortering

Sorteringskasser og -æsker fra Ultraplast er en serie af stabelbare plastæsker med fast ruminddeling og transparent låg, der typisk anvendes til sortering eller præsentation.

Bunden består af lysegrå sprøjtestøbt plast, låget i transparent plast og ruminddelingen i termoformet hvid plast.

Ultraplast sorteringskasser leveres inden for få dage i dimensionerne A5. Se herunder.

A5 sorteringskasse

Klik på billederne for at se interaktive 3D modeller og konfigurator. OBS! Kræver Adobe Acrobat Reader.

Dimensioner – A5 sorteringskasse:

A5/28-24 rum 230 x 175 x 28

Varenumre – A5 sorteringskasse:

A5/28-24 rum14-824-7001

Sorteringskasser til opbevaring

Effektiv og pladsbesparende opbevaring er nøgleordet for alle typer virksomheder, der ønsker at effektivisere driften, uanset industri. Det sikrer, at virksomhedernes grundlæggende maskineri kører rundt på optimal vis, uanset om det gælder opbevaring af små artikler eller større genstande. Når du skal beslutte, hvilken type opbevaring du skal vælge, så er det vigtigt at orientere sig efter dimensioner samt eventuelle specifikke krav.

Hvis materialet, der skal opbevares, er skrøbeligt, så ændrer vilkårene sig i forhold til hvilken type opbevaring, der skal vælges.

Hos Ultraplast er vi klar over, at kravene til professionel opbevaring ændrer sig dag for dag inden for den danske industri. Har du produkter eller varer, der skal sorteres eller præsenteres, så er sorteringskasser fra Ultraplast et naturligt valg.

Leverandør af sorteringskasser

Vi leverer bl.a. sorteringskasser til museer, der ønsker den højeste standard indenfor opbevaring. Dertil egner sorteringskasserne sig også særlig godt til smykkebutikker eller showrooms, hvor produkter skal vises frem på en flot og effektiv måde. Ruminddelingen, som er kendetegnende for lige netop disse sorteringskasser, er udarbejdet i hvid termoformet plast, hvilket giver en flot finish samt et funktionelt design.

Ultraplast sorteringskasser er ydermere specielt brugbare inden for eksempelvis elektronikbranchen, hvor der bruges mange mindre komponenter, som man let kan miste overblikket over. Overskuelig og sikker opbevaring er en naturlig del af dagligdagen for enhver industrivirksomhed, der ønsker at levere et stabilt og højt serviceniveau til sine kunder. Og det starter med løsninger fra Ultraplast.