Hos estron nær Silkeborg bliver de færdige produkter pakket på sikker vis inden de bliver sendt ud til kunden.

estron A/S

Interview med Hanne Lindharth Andersen, Indkøber hos estron A/S

Når kvalitet er i højsædet.

Estron er stærkt fokuseret på kvalitet og service. For at leve op til disse parametre i forhold til deres kunder, kræver det naturligvis at deres produkter har samme høje kvalitet når de når frem til kunden. Kvalitet er bare én af grundene til, at Ultraplast har været en trofast leverandør siden estron startede op for nu næsten 20 år siden.

Estron har siden 1994 specialiseret sig i design, udvikling og fremstilling af professionelle tråd-, kabel- og stikløsninger hovedsagligt til høreapparatsindustrien, men også andre relaterede industrier, såsom Audio og Medico. Når estrons produkter er blevet fremstillet skal de pakkes på sikker vis og fragtes videre til estrons kunder. Produkterne, ofte tråde eller connectorer, er yderst sensitive. Det er derfor vigtigt for estron, at deres endelige produkter bevarer samme høje kvalitet, som de har når de forlader hovedkontoret nær Silkeborg til de når frem til kunden.

Udover at anvende Ultraplasts Serie 600, anvender estron blandt andet også Ultracon ESD kasser fra ultraplast. Ultracon ESD kasser er fremstillet i ledende polystyren, som yder en effektiv og optimal beskyttelse til statisk sensible produkter – såsom produkterne fra estron.

Samarbejdet mellem estron og Ultraplast går mange år tilbage, og ifølge indkøberen fra estron skyldes det længerevarende samarbejde Ultraplasts stabilitet og et højt serviceniveau. ”Leveringstiderne er generelt korte, og de få gange vi har brug for en ekstra indsats, er den blevet efterlevet som ønsket. Ligeledes har vores spørgsmål gennem tiden altid fået seriøs, hurtig og effektiv behandling”, siger Hanne tilfreds.

Kvalitet, service og stabilitet har således været grundstenene til den stærke relation mellem estron og Ultraplast. En relation som forhåbentlig får lov at vare ved mange år endnu.