Kabelforskruninger og tilbehør | ultracable

Hofstätter & Ebbesen fører et bredt sortiment af kabelforskruninger og tilbehør.

Kabelforskruningerne er udført i nylon og fås i både Metrisk (M) og tomme (PG) gevind i størrelserne PG11 – PG21 / M13 – M 68, samt konverteringsmodeller mellem de 2 gevindtyper.

Ultracable leveres i standardfarverne hvid, grå og sort. Ønskes en særlig kabelforskruning, er De altid velkommen til at kontakte os.

For nærmere oplysninger om kabelforskruninger, se data-ark herunder eller kontakt os.

Hos Ultraplast er vi klar over den danske industris høje krav til sikkerhed, og derfor har vi udviklet brancheførende kabelforskruninger til vores kunder. Vores høje kvalitet gør sig særligt gældende ved arbejde, der har med vand, ild eller gas at gøre, hvor tætningen skal overholde specifikke industristandarder. 

Kabelforskruninger skal være sikre, og såfremt situationen kræver det, skal de også kunne klare ekstreme belastninger, hvor forskruningerne skal have bøjningsbeskyttelse og trækaflastning. Kort sagt skal kabelforskruningerne altså kunne klare alle former for miljø og industrier. Derfor fører vi hos Ultraplast et bredt sortiment af forskellige typer kabelforskruninger, så du kan vælge den løsning, der netop passer til dine krav.

Stort udvalg af kabelforskruninger

Uanset om miljøet er korrosivt, aggressivt eller eksplosivt, eller om kabelforskruningen skal benyttes inden for fremstillingsindustrien, så skal en kabelforskruning overholde dine specifikke krav. Her fører Hofstätter & Ebbesen et særligt bredt sortiment af kabelforskruninger og tilbehør, som sikrer dig topkvalitet og sikkerhed. Det brede sortiment inkluderer blandt andet kabelforskruninger, der er udført i nylon, som både fås i Metrisk (M) og tommer (PG) gevind i adskillige størrelser, herunder PG11 til PG21 samt M13 til M68. Dertil tilbyder vi konverteringsmodeller, der danner bro mellem de to gevindtyper. 

Du får den højeste standard indenfor kabelforskruninger

Når der skal vælges kabelforskruninger, er det dog vigtigt at kortlægge specifikationerne inden for den industri eller branche, de skal benyttes i. Her bruges visse typer forskruninger i yderst specifikke situationer, hvor eksempelvis standardkabelforskruninger i højere grad kan benyttes i et større antal situationer som eksempelvis til huse med gevind og skærmede ledninger. Drejer behovet sig om kabelforskruninger til eksplosionsfarlige omgivelser, så ændrer kravene sig. Du kan dog altid være sikker på at få den højeste standard indenfor kabelforskruninger, når du vælger Ultraplast som samarbejdspartner.

Kabelforskruninger fra Ultraplast A/S

Download data ark her

Se hele vores produktkatalog her

 
Højvangen 19, 3060 Espergærde
Telefon: +45 49 12 21 22
E-mail: ultraplast@carmo.dk